Участь у Першому Циклі Конференцій Ідей на тему: «Формування адаптивного інструментарію поствоєнного розвитку України: визначення організаційної ергономіки команди» (20.05.2022 р., онлайн)

20 травня 2022 р. команда НЕО в Україні в рамках програми Міжнародного Круглого столу «Поствоєнна економіка України – інноваційно-інвестиційний проєкт розвитку» взяла участь у Першому Циклі Конференцій Ідей на тему «Формування адаптивного інструментарію поствоєнного розвитку України: визначення організаційної ергономіки команди». До участі у Конференції ідей долучилися понад 80 учасників з різних країн світу, міжнародних фундації та країн-донорів освітньо-наукової діяльності в України.

Світлана ШИТІКОВА, координаторка НЕО в Україні, долучилась до заходу, запропонувавши ряд конкретних кроків щодо спільної співпраці в межах конкурсів 2023 р. Програми ЄС Еразмус+ з урахуванням рекомендацій щодо впровадження проєктів на час воєнного стану в Україні. Під час заходу спікер посилила співпрацю та обмін досвідом між університетами України та Японії, Норвегії, Туреччини, Німеччини, Австрії, Польщі, Казахстану.

Попередня Опубліковано зміни, що вносяться до постанов Кабінету Міністрів України щодо ...